Διαδικασία Εγγραφής Μέλους

Το οικονομικό έτος αρχίζει από τη 1η Ιανουαρίου και λήγει τη 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Για την Εγγραφή στον ΣΠΩΘΒΕ απαιτούνται:

 1. Ενυπόγραφη Αίτηση Εγγραφής (εδώ) για τα Τακτικά Μέλη (ΜΟΝΟ Πτυχιούχοι ΤΩΘΒΕ) - Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (όχι πανεπιστημιακό email).

  Ειδικότερα, για την εγγραφή Εκτάκτων & Συνδεδεμένων Μελών (εκτός των Πτυχιούχων ΤΩΘΒΕ), ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και η συμπλήρωση της Δήλωσης Αποδοχής Προϋποθέσεων (εδώ).

  (ΔΕΝ απαιτείται για Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη)

 2. Αντίγραφο Πτυχίου του ΤΩΘΒΕ, της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου

  (ΜΟΝΟ για τους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη).

 3. Καταβολή του αντίστοιχου παραβόλου Εγγραφής

  - 25.00€ (είκοσι πέντε Ευρώ) για τους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη.

  [Για τους ανέργους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ το παράβολο Εγγραφής ανέρχεται σε 20.00€ (είκοσι Ευρώ) με την επισύναψη σχετικού επίσημου εγγράφου (Βεβαίωση Ανεργίας από ΟΑΕΔ) για το τρέχον έτος.]

  - 05.00€ (πέντε Ευρώ) για τους/τις Φοιτητές/Φοιτήτριες ΤΩΘΒΕ - Έκτακτα Μέλη.

  - 20.00€ (είκοσι Ευρώ) για τους Φίλους του ΣΠΩΘΒΕ - Συνδεδεμένα Μέλη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ αποστέλλετε την ενυπόγραφη Αίτηση Εγγραφής (και την ενυπόγραφη Δήλωση Αποδοχής Προϋποθέσεων - για όσους/όσες είναι απαραίτητη η συμπλήρωσή της), το αντίγραφο του Πτυχίου (μόνο οι Πτυχιούχοι του ΤΩΘΒΕ) και την Απόδειξη Κατάθεσης (Φωτογραφία ή Printscreen της οθόνης πληρωμής ή αρχείο pdf) με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Με τη λήψη των παραπάνω, η Γραμματεία ΣΠΩΘΒΕ, αποστέλλει -εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών- επιβεβαιωτικό e-mail, στο Μέλος το οποίο πραγματοποίησε την εγγραφή του.

Στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό λογαριασμό (όχι πανεπιστημιακό email) στην παρούσα ιστοσελίδα, ώστε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα Εγγεγραμμένα και Ενεργά Μέλη.

 

Καταβολή παραβόλου Εγγραφής:

Η καταβολή του παραβόλου Εγγραφής στον ΣΠΩΘΒΕ μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 

1. Με πληρωμή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΣΠΩΘΒΕ:

Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού - Alpha BANK: 813002002 009433

Επωνυμία: "Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας"

Αιτιολογία / Σχόλιο: "Εγγραφή (έτος) - Ονοματεπώνυμο" [π.χ.: Εγγραφή (2017) - Ρήγας Α.]


2. Με πληρωμή μέσω web-banking:

ΙΒΑΝ - Alpha BANK: GR09 0140 8130 8130 0200 2009 433

Επωνυμία: "Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας"

Αιτιολογία / Σχόλιο: "Εγγραφή (έτος) - Ονοματεπώνυμο" [π.χ.: Εγγραφή (2017) - Ρήγας Α.]

 

Παράβολο Εγγραφής

 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη, το παράβολο Εγγραφής στον ΣΠΩΘΒΕ ορίστηκε στα 25.00€ (είκοσι πέντε Ευρώ) και κατατίθεται εφάπαξ μια φορά.
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους ανέργους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη, το παράβολο Εγγραφής στον ΣΠΩΘΒΕ ορίστηκε στα 20.00€ (είκοσι Ευρώ) και κατατίθεται εφάπαξ μια φορά (απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού επίσημου εγγράφου (Βεβαίωση Ανεργίας από ΟΑΕΔ) για το τρέχον έτος).
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους/τις Φοιτητές/Φοιτήτριες ΤΩΘΒΕ - Έκτακτα Μέλη, το παράβολο Εγγραφής στον ΣΠΩΘΒΕ ορίστηκε στα 05.00€ (πέντε Ευρώ) και κατατίθεται εφάπαξ μια φορά.
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους Φίλους τους ΣΠΩΘΒΕ - Συνδεδεμένα Μέλη, το παράβολο Εγγραφής στον ΣΠΩΘΒΕ ορίστηκε στα 20.00€ (είκοσι Ευρώ) και κατατίθεται εφάπαξ μια φορά.