Διαδικασία ανανέωσης Ετήσιας Συνδρομής Εγγεγραμμένου Μέλους

Το οικονομικό έτος αρχίζει από τη 1η Ιανουαρίου και λήγει τη 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Για την ανανέωση της Ετήσιας Συνδρομής στον ΣΠΩΘΒΕ απαιτούνται:

 1. Καταβολή του αντίστοιχου παραβόλου Ετήσιας Συνδρομής

  - 15.00€ (δεκαπέντε Ευρώ) για τους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη.

  [Για τους ανέργους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ το παράβολο της Ετήσιας Συνδρομής ανέρχεται σε 10.00€ (δέκα Ευρώ) με την επισύναψη σχετικού επίσημου εγγράφου (Βεβαίωση Ανεργίας από ΟΑΕΔ) για το τρέχον έτος.]

  - 02.00€ (δύο Ευρώ) για τους/τις Φοιτητές/Φοιτήτριες ΤΩΘΒΕ - Έκτακτα Μέλη έως την λήψη του Πτυχίου τους και την αλλαγή τους σε Τακτικά Μέλη με σχετική τους αίτηση προς τον ΣΠΩΘΒΕ.

  - 15.00€ (δεκαπέντε Ευρώ) για τους Φίλους του ΣΠΩΘΒΕ - Συνδεδεμένα Μέλη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ αποστέλλετε την Απόδειξη Κατάθεσης (Φωτογραφία ή Printscreen της οθόνης πληρωμής ή αρχείο pdf) με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Με την λήψη των παραπάνω, η Γραμματεία ΣΠΩΘΒΕ, αποστέλλει -εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών- επιβεβαιωτικό e-mail, στο μέλος το οποίο πραγματοποίησε ανανέωση της συνδρομής του για το τρέχον έτος.

*Ενεργό Μέλος για το τρέχον έτος, θεωρείται κάθε Εγγεγραμμένο Μέλος του ΣΠΩΘΒΕ, το οποίο έχει πραγματοποιήσει την αντίστοιχη ανανέωση συνδρομής και είναι οικονομικά τακτοποιημένο.


Καταβολή παραβόλου Ανανέωσης Συνδρομής:

Η καταβολή του παραβόλου ανανέωσης συνδρομής στον ΣΠΩΘΒΕ μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 

1. Με πληρωμή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΣΠΩΘΒΕ:

Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού - Alpha BANK: 813002002 009433

Επωνυμία: "Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας"

Αιτιολογία / Σχόλιο: "Ανανέωση Συνδρομής (έτος) - Ονοματεπώνυμο" [π.χ.: Ανανέωση Συνδρομής (2017) - Ρήγας Α.]


2. Με πληρωμή μέσω web-banking:

ΙΒΑΝ - Alpha BANK: GR09 0140 8130 8130 0200 2009 433

Επωνυμία: "Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας"

Αιτιολογία / Σχόλιο: "Ανανέωση Συνδρομής (έτος) - Ονοματεπώνυμο" [π.χ.: Ανανέωση Συνδρομής (2017) - Ρήγας Α.]

 

Παράβολο Ετήσιας Συνδρομής

 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη, το παράβολο της Ετήσιας Συνδρομής ορίστηκε στα 15.00€ (δεκαπέντε Ευρώ), καλύπτει ένα ημερολογιακό έτος και κατατίθεται εφάπαξ κατά το διάστημα 1ης Ιανουαρίου – 31ης Δεκεμβρίου κάθε νέου έτους.
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους ανέργους Πτυχιούχους ΤΩΘΒΕ - Τακτικά Μέλη, το παράβολο της Ετήσιας Συνδρομής ορίστηκε στα 10.00€ (δέκα Ευρώ), καλύπτει ένα ημερολογιακό έτος και κατατίθεται εφάπαξ κατά το διάστημα 1ης Ιανουαρίου – 31ης Δεκεμβρίου κάθε νέου έτους (απαραίτητη η επισύναψη σχετικού επίσημου εγγράφου (Βεβαίωση Ανεργίας από ΟΑΕΔ) για το τρέχον έτος).
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους/τις Φοιτητές/Φοιτήτριες ΤΩΘΒΕ - Έκτακτα Μέλη, το παράβολο της Ετήσιας Συνδρομής ορίστηκε στα 02.00€ (δύο Ευρώ), καλύπτει ένα ημερολογιακό έτος και κατατίθεται εφάπαξ κατά το διάστημα 1ης Ιανουαρίου – 31ης Δεκεμβρίου κάθε νέου έτους.
 • Με την απόφαση (Απρίλιος, 2019) του ΣΠΩΘΒΕ για τους Φίλους τους ΣΠΩΘΒΕ - Συνδεδεμένα Μέλη, το παράβολο της Ετήσιας Συνδρομής ορίστηκε στα 15.00€ (δεκαπέντε Ευρώ), καλύπτει ένα ημερολογιακό έτος και κατατίθεται εφάπαξ κατά το διάστημα 1ης Ιανουαρίου – 31ης Δεκεμβρίου κάθε νέου έτους.